apa canal întrerupe furnizarea apei pe 11 străzi din municipiul sibiu
Foto Arhivă

Datorită unor lucrări de cuplare a rețelei noi de pe strada Dr. Bagdasar, alimentarea cu apă va fi întreruptă vineri pe mai multe străzi din această zonă.

„SC APĂ CANAL SA anunţă că pentru efectuarea unei lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei pe str. Dr.Bagdasar în data de vineri 13.06.2014 între orele 8,00-16,00 se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile Dr.Bagdasar, Petru Maior, E.Teodoroiu, Ghe.Șincai, Berzelor, Cerbului, Calea Șurii Mari (de la linia CFR – Pârâul Rosbach), Sălciilor, Elena Cuza Doamna, Bujorului.

Lucrările sunt efectuate de către SC TERRA BUILDING SRL în cadrul pachetului de lucrări de reabilitare a străzilor din zona Gara Mică-Turnișor finanțat de primăria Municipiului Sibiu.

”SC APĂ CANAL SA va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă menajeră care va staționa pe str. Dr.Bagdasar, în dreptul Spitalului de Psihiatrie. Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă. Informaţii suplimentare la Dispeceratul S.C Apă Canal S.A. Sibiu tel: 0269-222777. Telverde 08008202202” se arată într-o informare a SC Apă Canal SA.

 

Ultima oră

Comentariul meu