video foto mașină strivită de un copac la ieșirea din sibiu. două persoane au rămas încarcerate! (imagini dure)

Clipe de groază pentru o familie din comuna sibiană Rusciori. Tatăl și fiul se întorceau acasă de la cumpărături făcute în cea mai mare piață din oraș, pe drumul pe care îl parcurg aproape zilnic.

Exact la ieșirea din Sibiu, din cauza unei furtuni puternice, un copac a fost smuls din pământ de vânt și s-a prăbușit peste mașina în care se aflau cei doi.

Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Sibiul de localitatea Rusciori. Copacul destul de gros a căzut fix peste partea din față a mașinii, iar cei doi pasageri au rămas încarcerați în autoturism.

Când au realizat că nu se pot mișca, au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Medicii de la SMURD i-au găsit pe aceștia în stare de șoc.

Rudele celor doi încarcerați au ajuns primele la locul accidentului. Oamenii spun că nu au mai văzut așa ceva în viața lor.

”A căzut copacul pe ei. Ce să zic. Au fost la locul nepotrivit. Normal că ne-am speriat foarte tare” a povestit un bărbat care este rudă cu cei doi răniți.masina2

”Sunt verișorii mei. Mergeau spre casă. Sincer nu am văzut așa ceva pe aici. Am văzut la televizor. Asta e. (..) Erau în stare de șoc”, a mai povestit un bărbat care a sosit și el la fața locului la scurt timp după producerea accidentului.

Trafic blocat în zonă

Traficul în zonă a fost blocat preț de jumătate de oră.incarcerati

”Am fost sesizați cu privire la căderea unui arbore peste un autoturism și am acționat pentru asigurarea locului accidentului și pentru fluidizarea circulației. (..) O jumătate de oră a fost blocat traficul”, a declarat subcomisar David Costin – biroul rutier Sibiu

Au scăpat teferi ca prin minune

Din fericire cei doi răniți sunt acum în afara oricărui pericol și vor rămâne probabil cu o sperietură groaznică după acest accident.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=yZtZAcLgwh0″]
”Un bărbat de 42 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe. Nu este în stare gravă. Este stabil și conștient. Urmează să fie supus unor investigații medicale amănunțite. Băiatul de 14 ani a fost dus pentru îngrijiri la spitalul de pediatrie din Sibiu” a declarat Decebal Todăriță – purtător de cuvânt la spitalul Județean Sibiu

Furtuna care s-a abătut peste Sibiu a făcut și alte daune materiale. Mai multi copaci au căzut pe străzi în oraș, iar ploaia a fost una cu grindină. Câteva străzi au fost inundate din cauza ploii căzute.

Ultima oră

Comentariul meu