ce vedem în această după amiază la fits 2014. ce nu ai voie să ratezi!

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu continuă în această după amiază de 10 iunie, cu o agendă de evenimente ce face o cronică fascinantă asupra umanității și a particularităților omului modern.

Seară extrem de generoasă pentru iubitorii teatrului și spectacolelor de stradă de la FITS 2014.

Piața Mare va răsuna de la ora 18.00 de la acordurile muzicale ale brazilienilor de la Erro Grupo, iar puțin mai încolo, pe pietonala de pe Nicolae Bălcescu, se joacă un spectacol cu statui care prind viață din când în când.

De la aceeiași oră la Teatrul Radu Stanca, polonezii de la Teatrul Național Stary, aduc la Sibiu o piesă a viselor și totodată o dramă despre convertire, în spectacolul ”Spre Damasc”.

De la orele 19 si 20 si 45 de minute, o fanfară franceză, compusă din muzicieni din Saugrenue interpretează tot în centrul istoric o muzică zglobie și strălucitoare care cuprinde și curentele muzicii contemporane.

Piesa ”Totul e de vânzare” a englezilor de la Stockton se joacă preț de 60 de minute cu începere de la ora 19.00  la Teatrul pentru Copii si Tineret Gong.

De la ora 20.00 în Piața Mică, trupa Lady Cocktail invită publicul să se bucure de prezentarea primei lor creații intitulata ”Fetele de la etajul II”.

Tot de la ora 20.00, însă la Sala Thalia, se ține spectacolul de dans spaniol, intitulat LEBĂDA NEAGRĂ ŞI ALBĂ.

În fine de la ora 21.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, spectatorii sunt așteptați într-o călătorie fascinantă în lumea dansului, alături de regina flamencoului, Maria Pages.

Program 10 iunie – fits 2014

Ultima oră

Comentariul meu