video foto ilie vonica a fost înmormântat. trei persoane au leșinat și au avut nevoie de îngrijiri medicale

Peste 2.000 de persoane au participat la slujba de înmormântare a doctorului Ilie Vonica. Circulația pe strada Justiției a fost închisă mai multe ore în zona Bisericii din Groapă.

Număr impresionat de mare de participanți la funerariile afaceristului Ilie Vonica. De la oameni simpli și până la politicieni, printre care senatorul PDL Ion Ariton, viceprimarul Virgil Popa sau fostul prefect Horați Răcuciu , dar si consulul germaniei la Sibiu, Judith Urban, cu toții au venit să își ia rămas bun de la cel care s-a sinucis la începutul acestei săptămâni.

De la ceremonie a lipsit Ioana Vonica, cea care nu a primit permisiunea să participe, fiind arestată preventiv în scandalul rețetelor false, în care este implicat și grupul Polisano.

După ce aceasta a fost adusă aseară la priveghi, sub escortă, preț de trei ore, astăzi a venit rândul fiicei, rudelor, apropiaților și cunoscuților să își ia rămas bun de la Vonica.

Strada Justiției a fost înțesată de oameni, care au adus un ultim omagiu medicului sibian.

oameniPe parcursul funerariilor, au avut loc mai multe luări de cuvânt din partea mai multor apropiati ai lui Ilie Vonica.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=uujYz3zF_XM”]
Dacă astăzi nu au mai fost incidente ca ieri, când mai mulți jurnaliști au fost agresați de apropiați ai familiei Vonica, în momentul în care soția acestuia a ajuns la Sibiu, în schimb trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au leșinat în timpul înmormântării.vonica2

Mai multe fotografii au fost agățate de gardul bisericii de pe Justiției, iar cei prezenți au primit apă, colaci și vin.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=T0NeWFZaEEM”]
Zeci de coroane de flori au fost așezate pe mormântul lui Ilie Vonica.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Daca tot erau milionari la ce ia mai trebuit 3 milioane de dolari la doamna vonica. Altii oameni traiesc de pe azi pe maine cu 8 milioane pe luna…D-zeu e sus si vede………….orcum D-zeu sa-l ierte.

  2. Doamna de la SMUTD a spus ; „nu filmati VA ROG”, idiotule care esti idiot mai si postezi!!