video jurnaliști înjurați și îmbrânciți la sosirea ioanei vonica la sibiu (imagini dure)

Sotia afaceristului Ilie Vonica a ajuns sâmbătă în jurul orei 19.30 la capela unde se află sicriul milionarului sibian.

Cu câteva minute înainte de sosirea mașinii în care Ioana Vonica s-a deplasat sub escortă de la București la Sibiu, în fața cimitirului au sosit peste 20 depersoane printre care și medici de la clinica patronată de familia Vonica.

Înarmați cu umbrele aceștia au încercat să o mascheze pe soția lui Ilie Vonica cu umbrelele și au bruscat și înjurat jurnaliștii prezenți la fața locului.

Ioana Vonica a coborât din mașina în care a fost transportată numai în momentul n care toate umbrelele celor 20 de bărbați au fost deschise.

Imediat jurnaliștii prezenți au fost împinși, amenințați și înjurați ca la ușa cortului de către cei prezenți.

Soția lui Vonica a intrat imediat în capela în care sicriul cu trupul neînsuflețit al sotului ei se află.

Vizita Ioanei Vonica este doar pentru trei ore, ea urmând să se întoarcă în arestul preventiv după ce Curtea de Apel a decis sâmbătă dimineață că ea va rămâne în arest şi nu va putea participa duminică la înmormântarea soţului ei care s-a sinucis.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=e1Spow9rukc”]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Dumnezeu da l odihneasca in pace…a evadat din mizeria pamanteasca…desigur are fapte bune care sa ,,echilibreze,, balanta sinuciderii..somn lin,doctore….

  2. IMI E SILA de replici jurnalistice de genul “ne facem doar meseria”……tare as vrea sa vad cum ar reactiona un astfel de jurnalist deontolog daca la inmormantarea unui membru al fam sale, cand sufletul e sfasiat de durere, ar avea reflectoare in ochi si microfoane in gura!!! voi jurnalisti de toata jena creati astfel de situatii pt ca nu stiti sa respectati situatiile pe care le tratati;nu faceti diferenta intre un moment darmatic pt o fam si un divort marca Bahmuteanu sau Dragusanu
    domeniu public…..replica asta e pt voi Dumnezeiasca…daca e domeniu public e cevaaaa…..trebuia nici sa nu mearga sa isi vada sotul acele clipe pretioase pe care procurorii parca le-au acordat din viata lor asa de darnici au fost;sa stea sa va dea voua impresii…de genul…ce simtiti acum,sunteti vinovata sau ce veti face de acum in colo….d’astea profund jurnalistice; RUSINEEE PRESA DE NIMIC!!!

    1. …..astea AU DUS CIVILIZATIA PAMANTULUI,inainte….ambitia si mandria de progres….restul,fariseism….