fotbal de performanță pe ”municipal”. semifinală de campionat național la sibiu!

Pe parcursul a trei zile între 8 si 10 iunie, stadionul Municipal din Sibiu găzduiește unul din cele mai importante turnee de fotbal din țara noastră.

Echipa momentului in fotbalul sibian, grupa 2001 de la Interstar Sibiu, va sustine in zilele amintite turenul semifinal al juniorilor D.

Clubul sibian FC Interstar a reusit performanta sa aduca pe Municipalul din Sibiu una din cele doua semifinale ale Campionatului National. Alaturi de gruparea interstarista pregatita de Florin Bratian si Horatiu Bara Graeff, pe dreptunghiul verde din Sub arini , vor poposi echipele LPS Banatul Timisoara si SC Vaslui.

Programul jocurilor este urmatorul:

Duminca 8 iunie ora 10.00   LPS Banatul-FC Interstar Sibiu

Luni 9 iunie ora 10.00     SC Vaslui-LPS Banatul Timisoara

Marti 10 iunie ora 10.00 FC Interstar Sibiu-SC Vaslui

Din cele trei echipe , doua vor merge mai departe la Centrul National de la Mogosoaia , acolo unde vor juca finala mica respectiv mare a Campionatului in compania echipelor clasate pe primele doua locuri din grupa de la Brasov , unde se intalnesc Forex Brasov, Academia Hagi si Scoala de Fotbal Gh Popescu Craiova.

Asadar va asteptam pe Municipal incepind cu ziua de maine pentru a urmarii la lucru 3 din cele mai bune 6 echipe din Romania .

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. buna asta cu ” cele mai bune echipe din Romania ” si ” echpa momentului in fotbalul sibian” :))))
    mai bine taceti draq , va faceti de toata cacaoa !