Fc Interstar Sibiu s-a calificat la turneul final Under 13

Dupa ce au castigat Campionatul la nivelul judetean obtinand 48 de puncte si marcand 118 goluri in 18 etape , grupa 2001 a celor de la Interstar a trecut in meciul de baraj pentru accederea in turneul zonal al juniorilor „D”  de ACS Kinder Sg Mures (castigatoarea judetului Mures) dupa 0-0 in deplasare si 2-1 pe teren propriu.

FRF a desemnat Sibiul ca si gazda pentru turneul zonal ce s-a desfasurat in perioada 26-28 mai pe terenul Obor.

In cadrul acestei competitii echipa pregatita de Florin Bratian si Horatiu Bara Graeff a obtinut trei victorii din trei meciuri invingand cu 3-2 pe CSS Corabia (campiona nationala in 2011 si 2012) 3-1 pe CFR Cluj Napoca ( finalista in 2013) si 3-1 pe Electrica Timisoara (campioana en-titre la acest nivel de virsta).

In urma acestor rezultate , Interstar Sibiu a obtinut calificarea in semifinalele competitiei  , adica in primele 6 echipe din Romania. Alaturi de gruparea sibiana vor lupta pentru un loc pe podium in aceasta editie de campionat : Academia Hagi, SCF Gh Popescu Craiova, LPS Banatul Timisoara, Forex Brasov si SC Vaslui. Tragerea la sorti si componenta celor doua grupe semifinale va avea loc pe 3 iunie la sediul FRF.

„Suntem multumiti de evolutia jucatorilor nostri in acest turneu zonal. Am demonstrat prin joc ca am fost cea mai buna echipa . Urmeaza testul suprem si suntem pregatiti pentru acesta. Mutumim tuturor celor care ne-au sprijinit si au fost alaturi de noi in tot acest an.Vom lupta sa nu ii dezamagim.” au declarat antrenorii echipei.

„In cei 10 ani de existenta pe care o sa ii sarbatorim in aceasta vara, am obtinut 6 calificari in semifinalele  unui campionat national. In alte doua randuri am fost in finala. Cred ca am spus totul despre munca pe care noi o efectuam zilnic la acest club.” a declarat Daniel Murasan oficial al clubului Interstar.

FC INTERSTAR (grupa 2001): Matenciuc Tiberiu , Samoila Markus, Olaru Stefan, Bara Paul, Negrea Tudor, Negrea George, Stoian Tudor-cpt, Oprisor Cristobal, Standima Alin, Oroian Alex, Neaga Cosmin, Moga Robert, Rotaru Bogdan, Armenean Sebastian, Samoila Casian, Capra Andrei

 

Ultima oră

Comentariul meu