președintele pnl sibiu nu demisionează ca iohannis și rămâne la șefia partidului

Președintele filialei județene Sibiu a Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Mircea Cazan, a declarat luni, că nu demisionează din funcție, pentru că rezultatele obținute în județ sunt mai bune decât cele de la ultimele alegeri europarlamentare.

„Eu personal nu o să demisionez din funcția de președinte al filialei județene Sibiu a PNL, pentru că noi considerăm că în județul Sibiu am obținut rezultate bune, mai bune decât la ultimele alegeri europarlamentare. Acum, în județul Sibiu, PNL a obținut scorul de 17,91% la europarlamentare, față de 13% cât am avut la precedentele alegeri europarlamentare. PNL a obținut în județul Sibiu locul doi, la europarlamentare, după Alianța PSD-UNPR-PC, deci noi considerăm că avem un rezultat bun”, a explicat Cazan.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE FINALE ALEGERI SIBIU: PNL-ul doar 17 la sută! Iohannis a demisionat de la conducerea partidului! (VIDEO)

Întrebat cum comentează demisia primarului municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, din fruntea partidului, deputatul Mircea Cazan a refuzat să își exprime un punct de vedere.

Prim-vicepreședintele PNL Klaus Iohannis a anunțat luni că demisionează din conducerea partidului.

NU RATA: VIDEO Klaus Iohannis a demisionat din funcția de prim vicepreședinte al PNL. VEZI IMAGINILE!

„Având în vedere rezultatele obținute de PNL la scrutinul de ieri (duminică — n.r.) și mă refer aici mai mult la rezultatele obținute în municipiul Sibiu decât la nivel de țară, care și ele sunt proaste, în acest context vă informez că am demisionat în această dimineață (luni — n.r.) din calitatea de prim-vicepreședinte al PNL și din calitatea de membru în Biroul Politic. Am informat președintele partidului despre acest pas”, a precizat Iohannis, într-o declarație de presă făcută în sediul Primăriei Municipiului Sibiu.

Sursa: agerpres.ro

Ultima oră

Comentariul meu