singurul candidat sibian cu șanse reale de a ajunge în parlamentul european îndeamnă sibienii să meargă la vot

Candidatul Partidului Forța Civică la alegerile pentru Parlamentul European, Diana Pavelescu și-a exprimat votul la ora 11, la secția nr. 67 din Sibiu.

“Am votat pentru ca România să fie reprezentată în Parlamentul European de profesionişti, de oameni serioşi, de cei care pot vorbi despre interesele României în mai multe limbi străine şi respectă instituţiile europene. Am votat împotriva reprezentării noastre de activişti de partid, de neaveniţi pentru care şi folosirea limbii române este un efort. Sibiul va avea pentru prima dată un europarlamentar mândru să le reprezinte interesele.  Am votat pentru pentru un alt fel de a face politică în România”, a declarat Diana Pavelescu la ieșirea de la urne.

Candidatul Forța Civică i-a îndemnat pe sibieni să iasă la vot.

“Este important ca oamenii să vină să voteze, să nu îi lase pe alţii să decidă pentru ei. Astăzi românii își trimit în Europa politicienii care trebuie să aibă grijă de viitorul țării şi care trebuie să susţină continuarea unei viziuni comune pentru toate ţările membre UE”, a declarat președintele Forța Civică Sibiu.

diana pavelescu

Ultima oră

Comentariul meu