poftiți la spectacole de stradă și hipnoză la sibiu magic weekend. uite programul!

Vineri începe festivalul care aduce în oraș cei mai cunoscuți magicieni și iluzioniști din tara. Misterul, suspansul, fantezia și inexplicabilul sunt doar câteva dintre aspectele care descriu evenimentul ce va avea loc în acest weekend, între 23 și 24 mai, în Sibiu.

Piața Mare, Piața Mică și pietonala Nicolae Bălcescu vor fi locurile în care sibienii se vor întâlni cu magicieni consacrați de close-up și street magic, pe parcursul celor doua zile. Antonio, cel mai înalt magician din România, Iulian Doda, XMAS, Ionut Prepeliță și Laurentiu Ionovici vor face publicul să treacă prin prin reacții și emoții de neuitat, în centrul vechi al Sibiului.

Și pentru ca festivalul să fie complet, organizatorii aduc pentru public și un show de hipnoză live, susținut de Cosmin Iacobeț, care anul trecut a oferit tot sibienilor primul show de hipnoză live din România. Spectacolul de hipnoză va avea loc la Libraria Humanitas, pe 24 mai, începând cu ora 18.30.

VISUL MEU – de Lorenzo-Cristian – Cel mai mare spectacol de magie și iluzionism

Cel mai important eveniment al festivalului Sibiu Magic Weekend este cel mai mare spectacol de iluzionism susținut vreodată în România: spectacolul „VISUL MEU” – de Lorenzo-Cristian. Show-ul va avea loc în 23 mai, ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Magicianul Lorenzo este singurul român membru al organizației magicienilor The Magic Circle, de unde fac parte și celebrii Dynamo și David Copperfield. Show-ul „VISUL MEU” este cel mai complex proiect al magicianului, aducând în fața spectatorilor numeroase momente spectaculoase pline de dramă, comedie, suspans și emoție.

Biletele pentru acest show se găsesc pe bilete.ro și la Casa de Cultură a Sindicatelor. Cei care doresc să participe la acest spectacol le pot achiziționa cu o reducere de 50%, la prețul de 45 lei (diferenta de 50% fiind suportata de Primaria Municipiului Sibiu).

Organizatorii, Idea 4 Events, își doresc să transforme Sibiu Magic Weekend într-un festival inedit, unic în România, care să cucereasca și să învăluie Sibiul în magie, alături de cei mai cunoscuți magicieni din țară.

Ultima oră

Comentariul meu