video iohannis a comentat scandalul în care este implicată familia vonica și grupul polisano: ”este regretabil..”

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a comentat joi pe marginea scandalului în care este implicat și grupul Polisano, deținut de familia milionarului sibian, Ilie Vonica. Edilul e suprins de implicarea Polisano în această anchetă.

Scandalul rețetelor false decontate în numele unor bolnavi de cancer, prin intermediul lanțului farmaceutic deținut de milionarul sibian Ilie Vonica, a atras reacții și din partea primarului Klaus Iohannis.

Edilul șef al Sibiului spune că este deranjat de faptul că numele Sibiului este din nou implicat într-un scandal și că imaginea orașului este umbrită de lucrurile întâmplate în această săptămână la Polisano.

VIDEO FOTO Soția milionarului sibian Ilie Vonica, ARESTATĂ preventiv pentru 30 de zile. Iată acuzațiile aduse!

Iohannis este surprins că familia Vonica ar putea fi implicată în fraude care trec de peste 3,5 milioane de euro.

VEZI VIDEO SI FOTO CU DESCINDERILE DE LA POLISANO ȘI CE AU RIDICAT PROCURORII DE LA SIBIU. ILIE VONICA A FOST DUS LA AUDIERI!

”Am citit în presă ce s-a întâmplat la Polisano. Este regretabil. Sper să fie totuși o greșeală, dar oricum cunoașteți opinia mea. Când imaginea Sibiului este dusă în astfel de spețe nu îmi convine abslolut de loc. Sincer mă surprinde dacă Ilie Vonica este implicat în acest scandal. Totuși este în faza de cercetare, dar dacă se va confirma, m-ar surpinde acest lucru”, a spus Klaus Iohannis.

Reamintim că Ioana Daniela Vonica a fost arestată preventiv pentru 30 de zile de către anchetatori, în urma unei anchete într-un dosar sunt vizaţi 13 medici şi farmacişti suspectaţi că au emis reţete false pentru bolnavii de cancer.

NU RATA: VIDEO Declarație dură a lui Ponta despre scandalul rețetelor false în care e implicată și Polisano Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu