video foto genius cars a lansat la sibiu noul ford transit. uite cum arată!

Ford a lansat în această săptămână la Sibiu, noul Ford Transit. Clienții au testat mașina și s-au arătat încântați de faptul că aceasta oferă cel mai bun cost de proprietate și cea mai bună capacitate de transport din clasa sa.

Genius Cars, situat pe strada Șoseaua Sibiului, nr 48, în Șelimbăr, cu acces din  DN1, a lansat oficial cele mai noi modele din gama Ford Transit.

Pasionații și iubitorii mărcii americane au putut să vadă și să testeze oficial pentru prima dată, noile modele Transit aduse la reprezentanța auto din județul nostru.

După ce au asistat la o prezentare video a modelelor disponibile, clienții au fost nerăbători să se urce și să analizeze concret aceste mașini.

Toate cele trei noi vehicule din gama Transit, au primit aprecieri din partea asistenței.[nggallery id=1027]

Unii dintre invitații la lansare au găsit rapid avantajele Transit-ului și cred că noul model va avea succes în rândul celor care doresc să achiziționeze o astfel de mașină.

YouTube video

Noul Transit este acum disponibil pentru comenzi în showroom-ul din Sibiu,  Ford – Genius Cars, situat pe strada Șoseaua Sibiului, nr 48, în Șelimbăr.

Avantaje peste avantaje

Noul Ford Transit combină cel mai bun cost de exploatare din clasa sa cu o capacitate de transport neegalată pentru clienții europeni.

Noul Transit ECOnetic asigură cel mai bun consum din clasa sa prin intermediul unei game de modele extinse, oferind emisii CO2 de la 169 g/km și un consum de 6,4 l/100 km.

Noul Transit este cel mai bun în clasa sa în ceea ce privește timpii de mentenanță neplanificată, costurile de reparații și întreținere fiind semnificativ reduse.

YouTube video

Volumul de încărcare al furgonetelor crește cu până la 11% în comparație cu vechea generație, iar lățimea ușii laterale, de top în clasa sa, și înălțimea treptei posterioare se numără printre caracteristicile inteligente care îmbunătățesc capacitatea de încărcare.

Testele de durabilitate extinse acoperă echivalentul a 11 milioane km sau 275 de călătorii în jurul lumii, incluzând peste 500.000 km parcurși de clienți reali și harnici.[nggallery id=1028]

Cost de exploatare extraordinar, grupuri motopropulsoare eficiente și durabilitate Transit

Modelele Transit ECOnetic oferă cele mai bune niveluri de emisii CO2 din clasa lor, începând de la 169 g/km (cu limitator de viteză fix la 100 km/h), echivalent cu un consum mixt de 6,4 l/100 km . În comparație cu deja foarte eficienta versiune ECOnetic a vechii generații de Transit, consumul de combustibil a fost redus cu încă 6 procente.

Propulsat de un motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri și 125 CP, calibrat într-un mod unic și echipat cu Auto-Start-Stop și cu inovativa funcție a Ford Acceleration Control, gama Transit ECOnetic se extinde acum la șase modele diferite de furgonete cu o masă proprie brută (MPB) de până la 3,5 tone.

Grupul motopropulsor standard al Transit include eficientul motor diesel Duratorq de 2,2 litri cu trei opțiuni de putere (100 CP, 125 CP, 155 CP) și o transmisie manuală cu 6 viteze. Clienții pot opta de asemenea pentru motoarele HDT6 de 125 CP și 155 CP care îndeplinesc standardele de emisii Euro HDT VI.

Disponibil în versiunile cu tracțiune față, tracțiune spate și tracțiune integrală, noul Transit oferă de asemenea perioade de service extinse de 2 ani/50.000 km, în timp de timpul necesar pentru mentenanța planificată la peste 150.000 km s-a redus de la 5,4 la 4,2 ore față de modelul de generație veche.

Un nou nivel de capabilitate și versatilitate

Designul exterior modern și practic al modelului furgonetă ascunde o zonă de încărcare în care pot încăpea elemente cheie de lungime standard, printre care țevi sau scânduri, și care are pereți laterali mai vertical și uși laterale mai practice și mai mari. Ușile laterale dispun acum de o deschidere cu lățimea de 1.300 mm, cea mai mare din clasa sa, pentru facilitarea încărcării și descărcării cu ajutorul motostivuitoarelor.

YouTube video

Față de vechiul model Transit, volumul de încărcare a fost majorat cu aproximativ 10%: de exemplu, volumul maxim al furgonetei L2 cu perete despărțitor standard integral din oțel a crescut de la 10,3 la 11,2 m3, permițându-i acum să transporte patru europaleți și obiecte cu lungimea de 3,0 m de-a lungul podelei. În cea mai mare furgonetă Jumbo pot încăpea 15.1 m3 de mărfuri în spatele peretelui despărțitor.

Furgonetele sunt disponibile cu trei lungimi diferite și două înălțimi ale plafonului cu opțiuni de MPB de până la 4,7 tone.

Confort superior pentru șofer, tehnologii avansate

Cabina este semnificativ mai spațioasă decât la vechiul model, cu spațiu pentru umeri și deasupra capului și vizibilitate îmbunătățite, precum și cu o poziție de condus mai confortabilă cu coloană de direcție ajustabilă complet în profunzime și pe verticală.

YouTube video

Interiorul complet nou, cu un panou de instrumente nou și aspectuos, încorporează o serie de soluții de depozitare inteligente, printre care un raft deasupra capului pe întreaga lățime a cabinei și un compartiment mare ascuns sub scaunul dublu pentru pasageri. O priză de alimentare de 230V poate fi folosită pentru a încărca instrumente sau laptopuri fără a fi nevoie de adaptoare speciale.

Noul Transit este acum disponibil pentru comenzi în showroom-ul din Sibiu,  Ford – GeniusCars, situat pe strada Șoseaua Sibiului, nr 48, în Șelimbăr

Ultima oră

Comentariul meu