video directori de deconcentrate la un miting electoral în sibiu cu ponta în frunte, chiar dacă legea nu le dă voie!

Victor Ponta a participat, miercuri, la Sibiu la un miting electoral la care au participat peste şase sute de persoane, printre acestea fiind observaţi şi mai mulţi dintre directorii de deconcentrate din Sibiu, susţinuţi de PSD.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la finalul unui miting electoral la Sibiu, ce părere are despre participarea unor şefi de deconcentrate locale la acest miting şi a spus că „înalţii funcţionari publici nu au voie să facă campanie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Înalţii funcţionari publici nu au voie să facă campanie. Nici măcar preşedintele ţării n-are voie să facă campanie,”, a răspuns Ponta.

Întrebat care este totuşi concluzia dacă au sau nu voie să participe, Ponta a precizat: „Concluzia este că, de sus în jos, trebuie să respectăm toţi regulile”.

Victor Ponta a participat, miercuri, la Sibiu la un miting electoral la care au participat peste şase sute de persoane, printre acestea fiind observaţi şi mai mulţi dintre directorii de deconcentrate din Sibiu, susţinuţi de PSD. Între aceştia s-au aflat directorul Direcţiei Silvice Sibiu (foto), directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu, aflat în subordinea CJ, şi directorul Casei de Asigurări de Sănătate.

YouTube video

Curtea Constituţională (CC) a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea preşedintelui Traian Băsescu în campania electorală, formulată după ce şeful statului s-a fotografiat îmbrăcat cu un tricou PMP, alături de lideri ai acestui partid, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din CC.

Ultima oră

Comentariul meu