Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP a facut o declaratie care a facut inconjurul lumii. Ascultatorii unui post de radio din Londra au crezut ca nu aud bine atunci cand Farage a declarat ca nu vrea sa aiba niciodata vecini romani, relateaza International Business Times UK.

Farage a declarat ca isi mentine un comentariu anterior potrivit caruia ar fi “ingrijorat” daca alaturi de el s-ar muta niste romani. Liderul UKIP a invocat statisticile privind infractiunile comise de romani.

“Am fost intrebat daca as fi ingrijorat in cazul in care un grup de romani s-ar muta langa mine. Daca traiesti in Londra cred ca ai fi” ingrijorat, a declarat el in interviul pentru postul de radio LBC.

Farage a negat insa ca alimenteaza extremismul impotriva imigrantilor, insistand:

“Nu demonizez pe nimeni. Demonizez clasa politica ce a deschis usa permitand sa se intample astfel de lucruri”.

Cand jurnalistul James O’Brien l-a intrebat care ar fi diferenta intre romanii care s-ar muta langa el si germani, referindu-se la faptul ca sotia lui Nigel Farage este cetatean german, acesta a raspuns:

“Stiti diferenta”.

El a fost rugat sa comenteze si declaratiile sale anterioare cu privire la faptul ca nu ii place sa auda vorbindu-se doar in limbi straine >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu