conchita wurst s-a iubit la nebunie cu un roman! la asta nu te asteptai!

Conchita Wurst are legaturi nebanuite cu Romania! Transsexualul care a dat lovitura la Eurovision a avut bucurii la un homosexual autohton stabilit insa in Austria!

Barul “Rudiger” in care s-au cunoscutconchita wurst s-a iubit la nebunie cu un roman! la asta nu te asteptai!conchita wurst s-a iubit la nebunie cu un roman! la asta nu te asteptai!Toata idila s-ar fi derulat in urma cu doi ani, iar Conchita a fost atrasa teribil de barbatul roman, care arata foarte bine. Povestea de dragoste a inceput intr-un club in care se intalneau gay din intreaga lume, “Rudiger” din Viena, iar pe atunci Wurst nu era deloc cunoscuta ca si cantareata. Ea interpreta doar din cand in cand melodii romantice pe scena improvizata din localul de noapte, iar iubitul o asculta fermecat de fiecare data. Din pacate, iubirea nu a tinut prea mult, pentru ca romanul vroia sa iasa cu mai multe persoane in acelasi timp si lucrul acesta a distrus-o sufleteste pe Conchita. Desi ii era greu, ea a renuntat la iubit si a ales o alta cale.

conchita wurst s-a iubit la nebunie cu un roman! la asta nu te asteptai!Naomy a confirmat intreaga povesteIdila dintre Conchita si gay-ul roman a fost dezvaluita de Naomy in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Cantareata si-a amintit perfect momentul in care a aflat ca vedeta de la Eurovision se iubeste cu un roman. “La vremea respectiva nu am >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu