basescu: klaus iohannis sau mihai razvan ungureanu pot fi candidaţii dreptei la alegerile prezidenţiale

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că partidele de dreapta ar trebui să aibă un candidat unic până în luna iulie 2014. Potrivit lui Traian Băsescu cele mai mari şanse de reuşită în faţa lui Ponta le au Mihai Răzvan Ungureanu şi Klaus Iohannis.

Traian Băsescu le-a făcut şi o recomandare partidelor de dreapta, şi anume să facă un studiu pe potenţial de creştere. „S-ar putea să avem supriza ca unul să aibă 24 % dar să aibă pontenţial de 30% iar altul, 20% dar cu potenţial de 51%”, a spus Băsescu.

El a explicat că a trăit o astfel de experinţă în 2003, când un astfel de studiu, care se află încă în Modrogan a arătat că e singurul cu pontenţial de creştere să îl bată pe Adrian Năstase. „Nu am crezut, dar conjunctura a făcut să ajung candidat şi s-a confirmat”, a adăugat Traian Băsescu.

Băsescu a comentat şansele lui Mihai Răzvan Ungureanu si Klaus Iohannis de a deveni candidaţii dreptei la prezidenţiale, arătând că oricare dintre cei doi ar avea şanse, dacă se promovează începând cu iulie.pavelescu 2

În plus, Traian Băsescu a spus că ar mai fi trei, patru nume de politicieni, cu şanse la fel de mari dar nu a dorit să facă nicio nominalizare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. MRU este in crestere si continua sa creasca, are toate sansele sa-si ia revansa in fata lui Ponta si sa ne scape de acest guvern incompetent.