ea este cea mai bogata femeie din romania. e tanara si frumoasa!

Daniela Veronica Gusa de Dragan are o avere estimata la 420 – 450 de milioane de euro. Conform clasamentului, Veronica Dragan (36 de ani) desfasoara afaceri in domenii precum distributie GPL, mass media, cultura, tipografii si imobiliare.

Veronica Dragan este vaduva omului de afaceri Iosif Constantin Dragan, unul dintre cei mai bogati romani, cu o avere estimata anii trecuti la peste un miliard de euro. Iosif Constantin Dragan a incetat din viata, in 21 august 2008, la varsta de 91 de ani, informeaza one.ro.

Veronica Dragan a preluat conducerea grupului ButanGas inca de acum opt ani. Pe langa ButanGas, Veronica Dragan detine Fundatia Europeana Dragan, cu activitati in Italia, Spania si Romania, sub egida careia functioneaza Universitatea Europeana Dragan din Lugoj, editurile Nagard si Europa Nova, dar si alte asociatii culturale si societati academice. Grupul de firme mai include si publicatiile Renasterea Banateana, Natiunea si Redesteptarea, postul de radio Nova FM Lugoj, televiziunea TEN TV Lugoj, tipografia FED Print, galeria de arta Veoniki Art si clinica Veroniki Life.

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu