ce a fost si ce a ajuns o vedeta playboy! uite cum arata acum roxana dobre!

Roxana Dobre a devenit cunoscuta dupa ce a pozat in celebra revista pentru barbati, insa, notorietatea a venit in momentul in care sotia fostului iubit a manjit-o cu fecale intr-un centru comercial. Ultimul an s-a dovedit unul nu prea norocos pentru ea, anunta cancan.ro.

Ultimul an nu a fost unul prea fericit pentru Roxana Dobre. Pe langa faptul ca a fost umilita de sotia unui iubit in plin centru comercial, bruneta si-a pierdut si silueta care a facut-o cunoscuta. Din fost “iepuras”, Dobre abia daca mai este chemata la prezentari.

roxana dobre

Nu are nicio problema cu kilogramele

Momentele de glorie, pe cand stralucea pe coperta revistei Playboy, au apus de mult pentru Roxana Dobre. Mai exact de un an de zile, de cand a inceput sa prinda proportii. Silueta ei de model s-a transformat in una voluptoasa, care nu este pe placul designerilor. Acum, vedeta este mult mai plinuta, insa, acest lucru nu pare sa o deranjeze prea tare pe bruneta.

ce a fost si ce a ajuns o vedeta playboy! uite cum arata acum roxana dobre!

Dobre nu pare sa faca nici cel mai mic efort pentru a ajunge la vechea silueta. In plus, Roxana nu are nicio motivatie, mai ales ca nu de mult declara ca nu isi mai doreste sa munceasca, nici macar in >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu