andreea aron, alexandra blejan și mitichi la emisiunea ”în ton cu viața” pe ora de sibiu

Celebritatea poate fi tradusă prin notorietate, faimă, renume şi prestigiu. De cele mai multe ori, ea aduce şi bani, bunăstare, dar atrage şi invidii gratuite şi răutaţi ieftine.

VEZI AICI PRIMA EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Din editia de azi veti afla cum vad oamenii obisnuiti celebritatea in rubrica ,,Ce credeti”, iar la rubrica ,,Asta este” va veti reintalni cu o prezenţă feminină extrem, extrem de agreabilă.

VEZI AICI A II -A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Bruneta cuceritoate de la Stirile Pro Tv Sibiu

VEZI AICI A III-A EDIŢIE A EMISIUNII “ÎN TON CU VIAŢA”

Numele ei este Andreea Aron şi cu siguranţă aţi văzut-o prezentând Ştirile la televizor sau pe teren în mijlocul evenimentelor importante. Acum, Andreea a venit la În ton cu viaţa să ne spună dacă pe ea a ajutat-o sau nu celebritatea în carieră.

VEZI AICI A IV-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

La o șuetă cu Mitichi
In continuarea emisiunii, producatorul de evenimente Dumitru Preda, binecunoscut publicului larg sub numele de Mitichi va marturisi cât de uşor sau greu este lucrezi cu vedetele şi mai ales cum e să faci afaceri cu ele.

Discuții cu Alexandra Blejan

În rubrica ,,Discutii”, realizatorul Alexandru Bica se va afla fata in fata cu o cunostinta veche, plăcută și agreabilă. De data aceasta în postură de interlocutoare, actrita Alexandra Blejan, vorbește cu fostul coleg de platou de la Antena 1 Sibiu, bineînțeles despre celebritate.

VEZI  MAI JOS EDITIA A 5-A A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Ultima oră

Comentariul meu