VIDEO Patru suspecți reținuți în cazul bărbatului omorât într-un apartament din Sibiu. Vezi cine sunt!

Patru persoane de sex masculin, bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de omor au fost identificate, reţinute şi prezentate pentru audieri în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cei patru bănuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi mâine cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii au stabilit că în data de 29 aprilie., în jurul orei 03.14, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la producerea unei crime în municipiul Sibiu.

La fata locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti însoţiţi de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

CITEȘTE SI: VIDEO FOTO Bărbat omorât în bătaie într-un apartament din Sibiu. Patru suspecți anchetați de poliție

S-au certat pentru bani

Din primele cercetări au fost stabilite următoarele: victima – un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost identificată într-un apartament situat în municipiul Sibiu, locuind în chirie în apartamentul deţinut de unul din suspecţi, respectiv R. G., în vârstă de 39 de ani. În seara de 28.04.2014, în jurul orei 2330, R.G. împreună cu alţi trei bărbaţi (cu vârstele cuprinse între 25 şi 29 de ani) aflându-se în apartamentul acestuia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict legat de o datorie mai veche a victimei faţă de R.G., i-au aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului, leziuni care au condus la decesul acesteia.bloc crimaAgresori reținuți

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut 4 bărbaţi, printre care şi R. G., bănuiţi de săvârşirea acestei fapte.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cei patru bănuiţi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Bănuiţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi în data de 30 aprilie a.c., cu propunere de arestare preventivă.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu