lily allen cu ”sunculitele” la vedere. pozele asta nu o sa iti placa!

Nu este detinatoarea corpului perfect, dar asta nu o opreste sa poarte tinute de scena sumare. La cel mai recent concert, britanica Lily Allen a surprins prin alegerile ei.

E mica de inaltime si nu se incadreaza in vreun tipar de frumusete clasic. Tanara mamica nu se lasa insa influentata de standardele din showbiz si se imbraca asa cum se simte bine, chiar daca alte femei nu sunt de acord cu alegerile ei.

La cel mai recent concert sustinut la Shepherds Bush Empire, Lily a ales sa imbrace un top minuscul, roz, din fasii de material vaporos, prinse in bretele batute in perle. Pentru a completa tinuta, ea a imbracat pantaloni larguti in stil disco, din material lucios si stralucitor. Cu o pereche de pantofi roz in picioare, artista s-a dezlantuit pe scena.

Din pacate pentru ea insa, topul minuscul a tradat-o si a lasat la un moment dat la vedere mai mult decat ar fi trebuit.

In plus, dimensiunile articolelor vestimentare i-au lasat abdomenul la vedere, demonstrand astfel ca Lily nu este o mare amatoare de fitness si nici nu se grabeste sa dea jos kilogramele in plus sau micul surplus de grasime din zona burtii.

Pe artista britanica o preocupa momentan alte lucruri, >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu