rds a lansat un abonament de mobil cu minute nelimitate în orice rețea cu 5 euro pe lună

RCS & RDS lanseaza Digi Mobil Optim Nelimitat, abonamentul de telefonie mobila cu minute nelimitate catre orice retea nationala de telefonie fixa si mobila si catre retele internationale, la doar 5 euro/luna (TVA inclus).

Clientii RCS & RDS, persoane fizice care opteaza pentru noul abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, platesc un tarif lunar de 5 euro/luna (TVA inclus) daca sunt abonati la serviciile Digi Net si Digi TV Cablu/Satelit sau sunt abonati la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit si achizitioneaza intre 2 si 4 abonamente.

Daca sunt abonati la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit si achizitioneaza doar un abonament, tariful Digi Mobil Optim Nelimitat este de 7 euro/luna (TVA inclus). Persoanele care doresc sa contracteze noul abonament de telefonie mobila si nu sunt clienti la serviciile de internet fix sau televiziune, platesc un tarif de 10 euro/luna(TVA inclus).

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include si internet mobil nelimitat, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps.

 

Tarif lunar
(euro, TVA inclus)

Minute incluse lunar

Internet mobil nelimitat

Abonamente

La achizitionarea unui abonament La achizitionarea a 2 pana la 4 abonamente In reteaua Digi si in alte retele nationale si internationale Trafic la viteza maxima
(lunar)
            5             5 Nelimitat 5 GB Digi Net si Digi TV (cablu sau satelit)
            7             5 Nelimitat 5 GB Digi Net sau Digi TV (cablu sau satelit)
            10             7 Nelimitat 5 GB

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

    1. Da…intr-adevar! Desi cu restul de bani de la un abonemnt mai mare (de la orice alt furnizor de telefonie) as putea sa-mi iau telefon la liber…