criminalul din valea viilor a mușcat victima și apoi a omorât-o cu o tigaie și cu un pix înfipt în gât

Un minor de 17 ani din Copșa Mică a uimit procurorii prin modul în care a ucis un bărbat din Valea Viilor. Clopotar Danciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, solicitând instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului minor Clopotar Danciu sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

S-a reţinut că în noaptea de 23/24.04.2014, în imobilul din comuna Valea Viilor, jud. Sibiu, minorul în cauză a exercitat acte repetate de lovire cu un cuţit, pix, tigaie metalică şi o bucată de lemn de formă circulară asupra victimei C.T. şi i-a cauzat leziuni traumatice grave, în urma cărora victima a decedat, la scurt timp.

Pe parcursul altercaţiei inculpatul a muşcat, de mai multe ori, victima în zona umărului drept şi a spatelui.

După exercitarea violenţelor a deposedat victima de telefonul mobil şi cheile autoturismului Dacia 1300, cu care a încercat să părăsească locul faptei, dar a abandonat din lipsa abilităţii necesare conducerii autovehiculului.

Propunerea a fost admisă, iar inculpatul a fost arestat preventiv la data de 27.04.2014, pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Ultima oră

Comentariul meu