S-a dezlegat misterul. Iata de ce Monica Gabor nu a pozat niciodata goala!

Incredibil! In urma cu cativa ani, Monica Gabor a promis ca se va dezbraca in revistele deocheate daca guvernul, pe atunci condus de premierul Calin Popescu Tariceanu, o sa schimbe imaginea Romaniei in lume! Din pacate, politicienii nu au reusit sa se tina de cuvant, iar diva a ramas cu hainele pe ea!

Monica Gabor a facut multe afirmatii in presa, in perioada in care era doamna Columbeanu, insa cea mai socanta dintre ele a fost aceea in care a anuntat public ca se dezbraca daca politicienii vor face ceva pentru tara!

Tariceanu, din pacate, nu a “lasat-o” sa se dezbrace

Surse din preajma vedetei sustin ca, intrebata prin 2008, ce parere are despre guvern, Moni ar fi spus atunci ca ar fi cazul ca acesta sa schimbe imaginea Romaniei in lume! La vremea respectiva, prim-ministru era Calin Popescu Tariceanu, iar acesta s-a amuzat, initial, de declaratia frumoasei femei, dar nici nu a tinut cont de ea, caci nu a reusit sa realizeze prea mult pe plan international!

“Moni a vorbit atunci mai mult in gluma, insa, cum nu s-au schimbat prea multe in politica de peste hotare, asa ca nevasta lui Iri a ramas cu hainele pe ea, spre marea dezamagire a barbatilor >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu