sediul csu sibiu și șapte cabinete de avocatură prădate de hoții. uite ce au furat!

Hoții au prădat la finele săptămânii trecute sediul clubului de baschet CSU Sibiu. Alte șapte cabinete de avocatură au fost și ele ”vizitate” de hoți.

Alertă printre proprietarii de cabinete de avocatură pe bulevardul Victoriei si alte câteva străzi din zona centrală a Sibiului. In perioada 4 februarie – 17 aprilie, pe raza municipiului Sibiu au fost sesizate 8 furturi din cabinete de avocatura, dintre care două in forma de tentativa.

”Majoritatea faptelor (respectiv 7) s-au produs in perioada 2-17 aprilie. 5 dintre cabinete sunt situate pe bulevardul Victoriei, restul fiind situate pe str. Mitropoliei, Balcescu si Banatului” spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Din interior, autori ramasi neidentificati, au sustras bunuri gasite la vedere, respectiv 4 laptopuri, un portofel, un telefon mobil, 100 lei. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Investigatii Criminale, in cauza existand un cerc de suspecti.

Spargere și la CSU Sibiu

Hoții au spart și sediul clubului CSU Atlassib Sibiu, de pe strada Rennes. De aici a fost sustras un televizor plasma precum și o sumă de bani. ”Au spart geamul pe zi. Apoi s-au întors noaptea doi indivizi, care au intrat și au furat televizorul precum și bani. Se vede clar pe camera de supraveghere de la cantina studențească. Se văd chipurile hoților. Poliția trebuie să pună mâna pe ei”, a explicat Mircea Vulc, director executiv la CSU Sibiu.

Deocamdată polițiștii sibieni nu au reușit să îi prindă pe hoți. Se pare că printre hoți se află și un minor.

Ultima oră

Comentariul meu