video mesaj important de la antrenorul perisic pentru suporterii csu înaintea meciurilor cu clujul

Tehnicianul Miodrag Perisic spune că nu există o echipă favorită în aceste meciuri din play-off cu U Cluj. Antrenorul nostru vrea două victorii în partidele de vineri și sâmbătă cu U Mobitelco Cluj, de la Sala Transilvania.

Perisic mizează pe mobilizarea jucătorilor săi în aceste meciuri, dar și pe suportul fanilor, care pot să poarte echipa spre victorie în partidele de vineri și sâmbătă de la ora 18.00, de la Sala Transilvania.

”Este final de sezon și până acum pot spune că toată lumea e puțin obosită, dar echipa arată bine și băieții, până acum, au făcut tot ce trebuiau să facă. Suntem pregătiți pentru aceste meciuri și sper să iasă bine. Cred că nu există dinainte o echipă favorită. Nici în meciurile Asesoft – Rovinari, Oradea – Craiova, Pitești – Mureș sau Sibiu – Cluj, nu există o favorită clară. Meciul dintre Sibiu și Cluj pare să fie cel mai echilibrat pentru că joacă locurile 4 si 5 și din cauza asta, o mai spun încă odată, că meritam mai mult decât poziția 4, dar asta este. Vom încerca să jucăm cât mai bine, iar vineri și sâmbătă să învingem, dacă este posibil. Este important că jucăm primele două partide acasă, dar când joci în două zile consecutive aceste meciuri, atunci este foarte greu. Va fi presiunea pe echipa noastră și pe jucătorii mei, mai ales în primul meci din această serie. Sper să lăsăm presiunea asta deoparte și să arătăm că putem. Pentru mine este foarte important primul meci. (..) E important și cum ne vom recupera după primul meci. Mai e nevoie și de puțin noroc.. (..) Este foarte important să jucăm cu o sală plină. (..) Fanii au arătat și în acest sezon că le pasă de echipă și ne-au ajutat extrem de mult, prin suținerea lor necondiționată”, a declarat Perisic.

CSU Atlassib Sibiu întâlnește în turul I din play-off, pe U Cluj Mobitelco. Primele două meciuri au loc la Sala Transilvania, în 25 și 26 aprilie, de la ora 18:00.

Clubul nostru a vândut deja peste jumătate din biletele puse în vânzare pentru aceste meciuri. Puteti cumpăra tichete de acces de la sediul clubului din strada Rennes, nr. 2 sau în zilele meciurilor, de la intrarea în Sala Transilvania, cu începere de la ora 16.00.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu