mesaj emoţionant de la asociaţia inima copiilor

Draga NOVA TV,
Maria, Ionut, Stefan, Mihaela se vor bucura din toata inima de Paste, impreuna cu parintii si fratii lor. Inimile lor sunt bune acum, dupa ce ei, la fel ca alti 26 de copii au fost operati in Centrul de cardiochirurgie de la Marie Curie care functioneaza din toamna anului trecut.

Tot cam atunci s-a deschis si noua Sectie de terapie intensiva nou-nascuti, unde alte Marii si alti Ionuti au fost ingrijiti si s-au facut bine, dupa ce la nastere li se dadusera prea putine sanse de a trai. Intre timp, au plecat acasa sanatosi si isi bucura familiile.

Sunt copii si parinti pe care voi toti, cei care ne-ati fost alaturi, i-ati ajutat sa fie impreuna in duminica asta, de Paste.

Poate cel mai important lucru pe care l-am invatat in anii de cand ajutam copiii bolnavi de inima, si nu doar pe ei, este ca niciun ajutor nu e prea mic. Literalmente, cativa lei donati sau sau un formular 2% pot insemna ca un copil nascut ieri cu o malformatie cardiaca nemiloasa sau alta afectiune grava poate fi tratat si salvat azi la Marie Curie.

Noi si voi suntem ca o inima care bate: din sute de mii, din milioane de >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu