video șoferi de la taxi 963, premiați cu plinuri de gaz la mașini la un concurs marca pro fm și ora de sibiu

Taxi 963 a premiat primii șoferi în cadrul unui concurs la care angajații de pe taxiurile firmei au primit prin tragere la sorți carburanți din partea firmei și a partenerilor Pro Fm Sibiu și Ora de Sibiu.

Trei șoferi care lucrează ca taximetriști la Taxi 963 sunt cu siguranță mai fericiți după ce au primit astăzi premiile campaniei prin care firma la care lucrează îi premiază lunar pe trei din angajații săi, în cadrul unui concurs alături de Pro Fm Sibiu (92,4 si 94,9 FM) și Ora de Sibiu.

Astfel au fost extrași primii trei câștigători ai premiilor oferite, respectiv locul trei 15 litri de carburant, locul doi 25 de litri de carburant și locul întâi, 50 de litri de carburant.

CITEȘTE ȘI: Mergi GRATIS cu Taxi 963! Intră în CONCURS!

Ca un cadou de Paște

Șanta Ilie a câștigat locul trei și este extrem de bucuros. ”E ca un cadou acum în prag de Paște. Mă bucur că am câștigat. Știam de concurs, dar nu mă așteptam să fiu printre câștigători, dar uite că am avut noroc și asta pentru că lucrez la taxi 963”, a spus acesta.taxi2Bucurie și fericire

Oboroceanu Ionel a câștigat și el 25 de litri de carburant în cadrul aceluiași concurs. ”Am crezut că e o glumă, dar acum realizez că nu e așa. Vă dați seama că mă bucur”, a spus și acesta.taxi3NU RATA: Se caută şoferi de taxi în Sibiu. Taxi 963 face angajări și oferă venituri atractive!

Marele câștigător, un tânăr șofer

Mitoc Gabriel este marele câștigător de la concursul Taxi 963 organizat cu Pro FM Sibiu și Ora de Sibiu. taxi4”E ca un ajutor ca să zic așa. Pentru mine vine la fix acest premiu. Mă bucur că lucrez la Taxi 963 si recomand tuturor șoferilor din Sibiu să vină să se angajeze aici”, a spus acesta.

VEZI Cine e sibianca ce se va plimba GRATIS prin Sibiu cu Taxi 963 în APRILIE

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu