Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca “spera foarte mult” sa nu fie nevoit sa trimita armata rusa in Ucraina. Putin a declarat ca singura solutie pentru puterea de la Kiev este “dialogul” si nu folosirea fortei, care duce tara spre “haos”. Vladimir Putin a respins, de asemenea, acuzatiile privind implicarea fortelor ruse in revoltele din estul Ucrainei.

“Consiliul Federatiei ruse (Camera superioara a Parlamentului) a acordat presedintelui dreptul de a folosi fortele armate in Ucraina. Sper foarte mult sa nu fiu obligat sa recurg la acest drept”, a declarat el in cadrul sesiunii televizate de intrebari si raspunsuri.

Singura solutie pentru puterea de la Kiev este “dialogul”

“Doar prin dialog, proceduri democratice si nu prin folosirea fortelor armate, a tancurilor si avioanelor poate fi restabilita ordinea in tara”, a declarat Putin, in direct la televiziune, la traditionala sesiune de intrebari din partea cetatenilor.
Vladimir Putin a respins, de asemenea, acuzatiile privind implicarea fortelor ruse in revoltele din estul Ucrainei.

Afirmatiile autoritatilor ucrainene privind implicarea fortelor speciale ruse in evenimentele din estul tarii seamana cu “paranoia”, a declarat joi ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu.

“Suntem foarte mirati la Ministerul Apararii de afirmatiile sefului serviciilor de securitate ucrainene potrivit caruia unitati ale fortelor speciale ruse >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu