ce sotie sexy si frumoasa are danny trejo. uite dovada!

Danny Trejo, actorul care da viata personajelor negative si sotia lui, Debbie Shreve formeaza un cuplu solid si fericit de aproape 17 ani de zile. Vezi cat de bine se potrivesc cei doi, conform perfecte.ro.

Danny Trejo are o impresionanta cariera cinematografica, insa toata lumea si-l aminteste pe celebrul actor datorita rolului pe care l-a interpretat in filmul “Machete. Ucigas meserias.”

Desi rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului i-au construit acestuia imaginea unui om rau, care ii pune mereu in pericol pe ceilalti, in viata de zi cu zi Danny Trejo este un tip amuzant, familist, indragostit de sotia lui si preocupat de viitorul copiilor sai.

Cel care a declarat la un moment dat ca alege adesea sa interpreteze rolul unui personaj negativ tocmai pentru a le demonstra tinerilor din ziua de azi ca toti cei care comit ilegalitati si infractiuni ajung in cele din urma sa fie pedepsiti, este casatorit din anul 1997 cu Debbie Shreve, cu care se pare ca are o relatie minunata, avand in vedere ca intotdeauna au fost surprinsi imbratisati si cu zambetul pe buze.

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu