sibiul, gazdă pentru cel mai important turneu de fotbal al momentului. peste 50 de echipe participă!

In perioada 14-16 aprilie la Sibiu se va desfasura cea de a opta editie a Cupei Interstar , turneu de fotbal rezervat copiilor cu virste intre 7 ai 11 ani.

Editia din acest an este rezervata pentru copiii nascuti in anii 2003, 2004, 2005, 2006 si 2007, participind peste 50 de echipe de la 23 de cluburi reprezentand opt judete din Romania si Municipiul Bucuresti.

La editia din 2014 organizatorii evenimentului, FC Interstar Sibiu si Sibiu Football Days , se bucura  de sprijinul FRF,AJF si DJST.

Jocurile se vor desfasura simultan pe patru terenuri din oras , fiecarei categorii fiindu-i rezervat cate un teren.

La editia din acest an si-au anuntat prezenta nume importante din lumea fotbalului juvenil,echipe cu multe trofee castigate in plan intern si international.

“Suntem in pragul debutului celei de a VIII-a editii a acestui turneu. Ceea ce inainte era doar o initiativa, de cativa ani este o certitudine. Pentru noi si pentru oras este o mare realizare faptul ca in luna aprilie a fiecarui an,  Sibiul este gazda unuia dintre cele mai mari turnee de copii din tara. Acest lucru a fost semnalat si de FRF care in acest an s-a implicat mult ,dovada fiind si faptul ca un reprezentant al FRF va inmana premiile la finalul turneului. Ca si in anii precedenti, sunt convins ca va fi o competitiei foarte disputata si echilibrata.”-a declarat Daniel Murasan unul dintre organizatorii evenimentului.

Interstar Sibiu are echipe inscrise la fiecare categorie de virsta.

Ultima oră

Comentariul meu