am aflat cum va fi vremea de paște la sibiu. vezi prognoza meteo!

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 14 – 27 aprilie, pentru toate regiunile din ţară. La Sibiu ne asteptăm la ploi, iar la munte, la nopți geroase.

Meteorologii ne avertizează că vremea de Paște nu va fi deloc una frumoasă. În județul Sibiu, va ploua pe arii relativ extinse în cea mai mare parte a intervalului 14 – 27 aprilie. Cantităţi mai mari de apă sunt aşteptate şi în zilele de 18 şi 22 aprilie.

TRANSILVANIA

Vremea se va răci accentuat în primele zile, când mediile valorilor termice diurne se vor încadra între 8 şi 11 grade, apoi va reveni la nomalul termic al perioadei. Pe parcursul celor două săptămâni, media temperaturilor minime se va menţine uşor pozitivă, între 1 şi 4 grade, iar diferenţele de la o noapte la alta sunt nesemnificative.

Va ploua pe arii relativ extinse în cea mai mare parte a intervalului, iar în 16 aprilie ploile vor fi moderate cantitativ şi în depresiuni sunt posibile precipitaţii mixte. Cantităţi mai mari de apă sunt aşteptate şi în zilele de 18 şi 22 aprilie.

LA MUNTE

Media maximelor termice diurne se va încadra între 1 şi 8 grade în prima săptămână, cu cele mai reci zile pe 15, 16 şi 17 aprilie, şi va oscila în jurul valorii de 11 grade în cea de-a doua săptămână. În timpul nopţilor, temperaturile minime se vor menţine negative în prima jumătate a intervalului, apoi vor creşte până la valori medii de 3…4 grade.

Zilnic vor fi posibile precipitaţii pe arii relativ extinse, în general slabe, cu menţiunea că între 15 şi 19 aprilie vor predomina ninsorile, iar cantităţile vor fi mai însemnate. Sursa: mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu