video poftiți la ”în ton cu viaţa”, cea mai profesionistă emisiune tv din sibiu

Vă facem cunoştinţă cu o,,semnătură” ambiţioasă a originalităţii dedicată micilor ecrane. Vorbim de un proiect de televiziune care iese din tiparul emisiunilor locale cu care ati fost obișnuiti la Sibiu. Emisiunea este difuzată weekend de weekend în grila de programe a mai multor televiziuni regionale din România, dar și on-line pe oradesibiu.ro.

Proiectul se numeşte ,,ÎN TON CU VIAŢA” şi reprezintă o emisiune TV magazin destinată tuturor categoriilor de vârstă.

Emisiunea este înregistrată şi are ca idee centrală promovarea valorilor şi a elementelor pozitive de tip ,,altfel” din societate. Aici intră o paletă largă de subiecte desprinse din mai multe domenii.

Emisiunea durează 30 de minute, are 5 rubrici montate şi dezbateri dinamice filmate în format Full HD.

În spatele acestui proiect stă echipa de producţie Komma Media, din care fac parte jurnalişti profesionişti cu ani de experienţă în mass media, dar şi cu o aparatură TV pe măsură.

Emisiunea este difuzată weekend de weekend în grila de programe a televiziunilor Tv Nova Braşov, Tv Tele3 Gorj, Tv Total Vaslui, West Tv Arad, Ştii Tv Mureş, Prahova Tv şi Tv Sibiu.

Deasemenea ea va putea fi urmărită on-line exclusiv pe www.oradesibiu.ro. 1Ce îți oferă ”În Ton cu Viața”?

RUBRICA: ,,Ce credeţi?”

*Între 3 şi 5 opinii sugestive, culese de la oameni simpli care dezbat tema emisiunii, desprinsă din realitatea cotidiană2RUBRICA: ,,Asta este”

* Interviuri obiective filmate împreună cu specialişti ( economişti, sociologi, psihologi, experţi etc ), care servesc drept răspunsuri la întrebările şi grijile oamenilor simpli din rubrica ,,Ce credeţi?”3RUBRICA: ,,Peste mări şi ţări”

*Prezentarea unor situaţii din străinătate, direct legate cu tema abordată4RUBRICA: ,,Afaceri(În ton cu viaţa)” 

*Prezentarea unei idei inedite de business (sat+oraş), legată de tema emisiunii5RUBRICA: ,,Discuţii (În ton cu viaţa) “  6*Un interviu cu un personaj important, cheiePrintre personalităţile invitate în cadrul emisiunii se regăsesc mai mulţi prosperi oameni de afaceri, artişti importanţi şi oameni de cultură.7VEZI MAI JOS PRIMA EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu