video foto super expoziţie de flori si aranjamente florale la sibiu

Expoziție extrem de atractivă la Sibiu chiar în duminica Floriilor. Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu a organizat un adevărat festival al florilor la care sibienii s-au îngrămătit să participe.

Devenită o tradiţie, expoziţia aduce frumuseţea florilor în sufletele sibienilor, prin varietatea exponatelor care pot fi admirate şi achiziţionate.

Sibienii au profitat și de vremea frumoasă de afară, dar în primul rând de oferta variată de flori și aranjamente florale.

Florile de primăvară și cele care se potrivesc și pentru cadouri de Paște, au fost la mare căutare.

Nimeni nu a plecat cu mâna goală acasă, mai ales că prețurile au fost și ele pentru toate buzunarele.2Oferta variată a expozanților și producătorilor a avut succes la public.

Vânzările au mers și ele bine semn că românii apreciază în continuare florile frumoase, chiar dacă nu mai cumpără în cantități mari ca în trecut.

Florile pentru grădină sunt cele mai căutate.

Prețurile încep de la 1 leu si pot ajunge și până la 600 de lei pentru un aranjament floral sofistificat.3Organizatorii au chemat la eveniment peste 10 cultivatori și distribuitori din județ, iar scopul este bineînțeles acela de a stimula oamenii să cimpere flori.

YouTube video

Expoziția este deschisă duminică, până la ora 18:00, la sediul instituţiei din Sibiu, strada Hipodromului, nr. 2A.

Ultima oră

Comentariul meu