mru atacă de la sibiu mișcarea populară și pdl-ul: ne-au făcut o invitație la viol

Senatorul Mihai-Răzvan Ungureanu a anunțat sâmbătă, la Sibiu, că Mișcarea Populară, PDL și PNȚCD au dorit „fuziunea prin absorbție” a Forței Civice, lucru pe care îl consideră de neacceptat.

„Noi am purtat discuții cu toate formațiunile de centru-dreapta. Am păstrat ușa deschisă, nu am avut nevoie să atacăm pe cineva, pentru că avem oricum mult prea multă treabă aici. Cam toate partidele ne-au propus fuziune prin absorbție. Dacă de la PDL puteam să înțeleg acest lucru, e un partid încă mare, e încă un partid organizat, mai are structuri în teritoriu, mi-a fost mai greu să înțeleg această invitație la viol care vine din partea PNȚ sau din partea PMP, viol politic. (…) Pot să înțeleg că au nevoie de un om, dar disprețul, aroganța cu care se raportează la alte partide, pentru mine e prea mult, așadar ne vedem fiecare de drumul nostru”, a spus M. R. Ungureanu. sursa: Agerpres

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Domnul Ungureanu a dovedit ca poate reprezenta o alternativa, ca face parte din noua generatie politica tanara, competenta si de foarte mare perspectiva. Mult succesc domnule Mihai Razvan Ungureanu!