valentina pelinel sufera financiar dupa divortul de boureanu. uite unde in ce garsoniera s-a mutat!

Valentina Pelinel, recent divortata de politicianul Cristian Boureanu, s-a retras la New York, intr-o garsoniera pentru care plateste o chirie de 2500 de dolari pe luna.

Valentina Pelinel s-a mutat la New YorkAnuntul facut de Cristian Boureanu cu privire la divort a gasit-o pe Valentina Pelinel la New York, unde statea de cateva luni, de cand se separase de sotul sau. Pelinel a facut cariera in metropola americana la inceputul anilor 2000, cand a fost un fotomodel apreciat, iar in 2007 blonda si-a cumparat un apartament din Manhattan, pe care l-a achizitionat cu 975.000 de dolari. In 2012, Pelinel a vandut apartamentul, pentru aproape un milion de dolari, dar o data cu revenirea in New York, dupa divortul de Boureanu, a trebuit sa-si gaseasca o noua locuinta. valentina pelinel sufera financiar dupa divortul de boureanu. uite unde in ce garsoniera s-a mutat!Asa arata apartamentul in care locuieste acum Valentina Pelinel

valentina pelinel sufera financiar dupa divortul de boureanu. uite unde in ce garsoniera s-a mutat!Ea sta tot in Manhattan, intr-un apartament mai modest decat cel pe care l-a vandut in 2012, cu un singur dormitor, si care valoreaza aproape 500.000 de dolari. Pelinel locuieste insa cu chirie si plateste 2.500 de dolari pe luna, conform unor site-uri imobiliare new-yorkeze.valentina pelinel sufera financiar dupa divortul de boureanu. uite unde in ce garsoniera s-a mutat!

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu