foto iarna s-a întors la păltiniș. atenție la vreme în weekend! uite prognoza!

Avertizările meteo date pentru zona de munte a județului Sibiu s-au adeverit astăzi. Ninsorile s-au întors în zona Păltiniș, precum și la Bâlea Lac.

Vești proaste pentru cei care iubesc căldura, dar bune pentru iubitorii sezonului alb. Noaptea trecută, ninsorile s-au reîntors și au acoperit zonele montane ale județului Sibiu.

În zona Păltiniș zăpada are peste 10 centimetri grosime, dar pe drumul care leagă Sibiul de stațiune  se circulă în condiții de iarnă, însă fără probleme.

Și la Bâlea Lac zăpada s-a reîntors. Dacă zilele trecute Transfăgărășanul era practicabil aproape până în buza lacului, acum a nins din nou.

Atenție la vreme!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ, valabilă de vineri de la ora 03.00 până sâmbătă la ora 08.00 în mai multe judeţe din ţară. În zona de munte va ninge.iarna 2În intervalul menţionat va continua să plouă în jumătatea de est a ţării, iar în nordul Moldovei se vor cumula cantităţi de apă de până la 25…35 l/mp. În zona de munte, îndeosebi a Carpaţilor Orientali, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

În cursul zilei de joi, 10 aprilie şi în prima parte a nopţii de joi spre vineri, va ploua îndeosebi în estul şi sud-estul teritoriului, unde cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15…20 l/mp, iar în zona Carpaţilor Meridionali şi a Carpaţilor Orientali vor fi mai ales ninsori.

sursa foto: Teodora Photography

Ultima oră

Comentariul meu