O inregistrare telefonica dintre ambasadorul rus in Eritrea, Igor Ciubarov, si colegul sau in Zimbabwe si Malawi, Serghei Baharev a fost publicata in presa, cei doi discutand despre Romania si invadarea Europei, potrivit Russia Today.

Inregistrarea, cu o durata de cinci minute, a fost postata pe site-ul YouTube pe 30 aprilie. Cei doi ambasadori ar fi discutat despre Crimeea si o eventuala alipire a unor localitati din alte state europene la Rusia.

“Le tot spun colegilor mei europeni: „Baieti, Crimeea am ocupat-o (..). Urmeaza sa va luam Catalonia, Venetia, Scotia si Alaska»”, a afirmat, razand, Ciubarov.

“Asta intr-o prima etapa”, i-ar fi zis Baharev.

“Da, intr-o prima etapa. Iar gunoaielor de limitrofi – Letoniei, Estoniei, inclusiv romanilor si bulgarilor – le vom da un sut, pentru a-i alunga unde trebuie”, ar fi spus ambasadorul rus in Eritrea.

“Mai bine nu. Pe acestia nu-i vom alunga. Mai bine cream niste probleme in „Californialand» si „Miamiland»”, i-a raspuns colegul din Zimbabwe si Malawi.

“Corect, deaorece practic 95 la suta din locuitorii din „Miamiland» sunt de-ai nostri. Avem tot dreptul sa organizam un referendum”, ar fi afirmat Ciubarov, adaugand ca “pe romani si bulgari, momentan, ii vom lasa in pace, ei pot sa mai stea in Uniunea >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu