Expoziţie de ovine crescute ecologic cu vânzare prin licitaţie la Vurpăr

Evenimentul se desfăşoară în data de 13 aprilie 2014, orele 800 – 1600, localitatea Vurpăr, judeţul Sibiu şi este organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Sibiu.

La organizarea evenimentului mai participă și Grupul de Producători din Regiunea Hârtibaciului ,,ECO MIORIŢA’’, Primăria Comunei Vurpăr, Consiliul Judeţean Sibiu şi Camera Agricolă a Judeţului Sibiu.

În cadrul acestui eveniment se organizează şi o expoziţie cu vânzare de produse tradiţionale şi ecologice de pe Valea Hârtibaciului precum şi un program artistic de cântec, joc şi voie bună.

P R O G R A M  D E  D E S F Ă Ş U R A R E  A  T Â R G U L U I

Ora 7.00 – Introducerea animalelor în sectorul de licitaţie pe intrarea principală unde vor fi verificate documentele de însoţire şi examinate din punct de vedere sanitar-veterinar de către medicii veterinari.

Animalele vor fi cântărite, înregistrate cu numărul crotalului, cu un număr de participare (ordine) la licitaţie, imprimat pe o crupă; se va înregistra de asemenea numele şi prenumele proprietarului.

Ora 9.00 – Trecerea în revistă a animalelor – vizitarea animalelor, evaluarea lor sub aspectul rasei, vârstei şi a altor calităţi

Ora 10.00 – Premierea celor mai frumoase animale

Ora 11.00 – Începerea Licitaţiei

Ora 13.00 – Închiderea Licitaţiei

TÂRG DE PRODUSE TRADIŢIONALE ŞI ECOLOGICE DE PE VALEA HÂRTIBACIULUI

Activitatea acestora în cadrul Târgului începe de la ora 8.00 şi se încheie la orele 16.00.

PROGRAMULUI ARTISTIC DE CÂNTEC, JOC ŞI VOIE BUNĂ

Programul folcloric începe la ora 13.00 şi se încheie la orele 16.00.

Ultima oră

Comentariul meu