andreea marin, tuncay ozturk, laura cosoi si multe alte vedete, in tinute elegante la o prezentare de moda (galerie foto)

Peste 450 de persoane au luat parte la petrecerea care a aniversat 10 ani de la momentul lansarii designerului Stephan Pelger in lumea modei. Evenimentul s-a desfasurat in cel mai nou loc neconventional al Bucurestiului, la etajul patru al magazinului Cocor Store.

Party-ul a purtat tema THE FACTORY si a fost inspirat de atelierul celebrului Andy Warhol.

“The Factory este numele celebrului studio de creatie al lui Andy Warhol din New York. Special pentru petrecerea aniversara am descoperit un spatiu neconventional care a fost transformat intr-o locatie inedita de o echipa de peste 50 de oameni”, a dezvaluit creatorul.

Stephan Pelger este unul din cei mai prolifici designeri romani, avand la activ show-uri de moda la importante festivaluri de profil de peste hotare. Designerul a participat la cinci editii ale Berlin Fashion Week si la numeroase targuri de moda de la New York si Paris, iar creatiile lui sunt apreciate nu numai de vedetele din Romania, dar si de staruri de film si de televiziune din Germania.

Printre vedetele care au luat parte la evenimentul aniversar s-au numarat Andreea Marin, Tuncay Ozturk, Ileana Badiu, Andreea Raicu, Andreea Banica, Laura Cosoi, Alina Sorescu, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Sore, Alexandra Ungureanu, Irina Mohora, Raluca Lazarut, Paula >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Andreea Marin parca a inflorit de cand s-a despartit de Banica. Sa fie atat de toxic Banica pentru femeile din viata lui?
    Si tipa de-i leita Andreea Marin, actuala lui iubita, parca s-a ofilit de cand este cu Banica