primăria cumpără echipamente pentru locuri de joacă din sibiu. uite unde vor fi puse!
FOTO - Arhivă

Primăria Sibiu lansează săptămâna viitoare procedurile pentru achiziţia de noi echipamente pentru locurile de joacă din Sibiu. Suma alocată din bugetul local pentru această achiziţie este de 322.000 de lei.

Prin această procedură se vor achiziţiona leagăne şi alte echipamente care vor dota locurile de joacă existente şi vor folosi la amenajarea unui nou loc de joacă.

Noul loc de joacă va fi amenajat în cartierul Valea Aurie, în zona străzii Luduş, în spatele bisericii. Restul de echipamente vor fi instalate pe strada Siretului, pe strada Lungă, pe Aleea Şeviş, pe Aleea Artileriştilor, pe Aleea Biruinţei, pe strada Ion Neculce şi în Piaţa Cluj.

Astfel, Primăria continuă şi în 2014 proiectul de amenajare de locuri de joacă. În 2013 a fost dat în folosinţă un nou loc de joacă pe strada Dimitrie Cantemir amenajat de SC Apă Canal şi au fost montate echipamente de tip căţărătoare în locurile de joacă de pe strada Oaşa şi cel de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Valoarea acestor echipamente este de 133.770,78 lei.

În 2012 au fost alocaţi din bugetul local 457.536 de lei pentru achiziţia unor echipamente care au fost instalate în locurile de joacă din Parcul Tineretului, cel de pe strada Ştefan cel Mare, în Parcul Ţiţeica, pe Valea Săpunului, pe strada Reşiţa şi pe Aleea Haiducului.

În 2011 au fost dotate locurile de joacă din cartierul Ştrand, cartierul Vasile Aaron, Hipodrom şi Valea Aurie. Valoarea echipamentelor achiziţionate a fost de 474.000 lei. În 2011 a fost creat locul de joacă de pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. si in turnisor ar trebui copiilor un parc.sunt atatea locuri printre blocuri care ar putea fi amenajate sa se bucure si copii nostrii de un parculet,caci majoritatea parintilor isi duc copii in parcul sub arini caci noi nu avem,poate se v-a face dar cand ?peste cati ani?cand copii nostrii vor avea buletin?atunci noi nu o sa mai avem nevoie, ci copii copiilor nostri,noi suntem singurUL cartier care nu are parc…cartierul TURNISOR…..:( 🙁 🙁

  2. Si pe aleea rusciorului e un loc mare in cate cresc buruieni si … gunoaie. Oare cand se ia inițiativă? Măcar o patcare auto daca nu par c

  3. Ma intreb oare cat mai trebuie sa astepte copii nostrii care isi doresc un loc de joaca in spatele cecului pe Vasile Milea pe vechea parcare cu plata.Copii nostri parca sunt invizibili pentru cei din primarie.In fiecare zi se strang in fosta parcare cel putin 15-25 copii care nu au un loc de joaca cum au alti copii din alte cartiere.iar cel mai apropiat loc de joaca este pe Mihai Viteazu.Ce trebuie sa facem noi parintii sa beneficiem si noi de un loc de joaca pentru copiii nostri? Sau sunt alte interese care noi probabil nu le stim ca teren de construit loc de joaca este