Sibianca Nicolle Stănese despre noul proiect de la TVR 1: Nu avem silicoane sau scandal. Avem bun simț...

Anunt oficial pe pagina de FB a frumoasei vedetă de televiziune din Sibiu. Miercuri, 2 aprilie, de la ora  22.00, la TVR1, o vom putea vedea pe Nicolle, ca prezentatoare a emisiunii „O țară mai bună”.

Dupa o pauza justificata (de bebe), am acceptat propunerea TVR, de a ma implica intr-un proiect minunat. „O țară mai bună”, este mai mult decat o emisiune. Incercam, impreuna cu voi, sa schimbam lucruri. Eu cred ca inca putem! Impreuna!

Mai multe campanii, compun acest proiect minunat. Fiecare campanie se intinde pe mai multe editii. Prima dintre ele, se numeste „Viata pe lista de asteptare” si vizeaza donarea de organe!

”Este un subiect greu, dar nimeni nu a spus ca lucrurile se schimba usor! Am simtit din prima clipa ca acest proiect este printre putinele din tara noastra, cu care m-as putea prezenta in fata voastra. Pentru ca niciodata nu as face-o, implicandu-ma in ceva ce nu cred. Nu avem nici silicoane, nici asistente si nici scandal… Avem bun-simt, respect si decenta! Eu asta vreau sa vad la televizor!”, spune Nicolle despre noul proiect în care este implicată.

Miercuri, 2 aprilie, 22.00, TVR1. „O țară mai bună”…

Ultima oră

Comentariul meu