mobile dispare diferenţa de tarif dintre convorbirile în reţea şi cele în afara reţelei
De la 1 aprilie, tarifele de interconectare vor scădea cu 70%. Acest lucru egalizează costul convorbirilor în reţea cu cele din afara reţelei. Firmele din telecom ar trebui să ieftinească convorbirile, dar invocă alte costuri.

Operatorii locali de telefonie mobilă vor intra într-un război al ofertelor, care le va aduce clienţilor mai multe abonamente cu apeluri şi SMS-uri nelimitate către clienţii din alte reţele şi opţiuni cu mai multe apeluri şi SMS-uri naţionale, pe fondul scăderii de la 1 aprilie cu aproape 70%, printr-o decizie a Autorităţii de Reglementare în telecom (ANCOM), a tarifelor de inteconectare de la 3,07 eurocenţi pe minut la 0,96 euro-cenţi / minut, potrivit celor de la ZF.ro.

Odată cu această reducere, costul operatorilor pentru a le oferi clienţilor, de exemplu, 200 de minute de apeluri în orice reţea va fi de aproape opt ori mai mic decât în anul 2006: doar 1,9 euro, faţă de 14 euro. Faţă de septembrie 2012, costul operatorilor va fi cu aproape 70% mai mic.
Care va fi impactul acestei scăderi abrupte?
„Operatorii vor include şi mai multe minute, mai multe date, telefoane atractive şi servicii suplimentare. O reducere a tarifelor se va resimţi mai puternic în zona utilizatorilor de cartele pre-paid: aceştia >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu