sibiul ”ciupit” de arbitrii la tg. mureș. csu a pierdut dramatic!

CSU Atlassib Sibiu a pierdut dramatic meciul cu BC Mureș cu 86-84 (26 – 23 13 – 14 15 – 24 32 – 23), la capătul unei partide în care echipa lui Miodrag Perisic nu a putut conta pe Bojovic, Calotă, Ban și Tincu, toți accidentați. Sibiul joacă pe 5 aprilie, acasă cu Steaua, anunta csusibiu.ro.

Sibiul a făcut un joc excelent în condițiile date. Echipa noastră a avut numai zece jucători pe foaia jocului, din cauza accidentărilor. Bojovic, Calotă, Ban și Tincu nu au putut fi utilizați, toți patru fiind indisponibili.

Chiar și așa CSU a jucat de la egal la egal cu o echipă gazdă, căreia i-a ținut piept până spre finalul meciului.

Ambele grupări au condus pe tabelă pe parcursul meciului, dar cu cinci minunte înainte de final, când Sibiul a avut 13 puncte pe tabelă, gazdele au revenit în joc, grație și unui joc extrem de agresiv și la care arbitrii au închis ochii în câteva rânduri.

În aceste condiții mureșenii s-au impus cu 86-84 și au egalat la puncte în clasament echipa noastră. Chiar și așa Sibiul ocupă locul trei în clasament deocamdată, grație punctelor mai multe înscrise în deplasare, în tur la Sibiu, CSU învingând cu 77-75.

Pentru noi urmează meciul de sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00 cu Steaua București, partidă la care jucătorii noștri au nevoie din nou de susținerea minunaților suporteri, la Sala Transilvania. O victorie, coroborată și cu jocul rezultatelor din partidele Energia Rovinari – CSM Oradea și BC Mures – Timba Timișoara, ne poate asigura locul  trei în clasament, înainte de începerea play-off-ului.

BC Mureș:

Martinic 23, Mladenovic 15, Peciukas 5, Ivanovic 10, Jelenic 23, Brown 10,

CSU Sibiu:

Austin 9, Sarovic 9, Crăciun 2, Johnson 14, Ceskovic 24, Lee 26

Ultima oră

Comentariul meu