fostul concurent x factor, claudiu nerghes, lansează "shot me down"

A impresionat juriul şi publicul X Factor, sezonul 3, iar acum Claudiu Nergheş, sub numele de scenă KLYDE, revine pe scena muzicală cu single-ul de debut “Shot me down”, ilustrat de un videoclip care atrage atenţia încă de la primele secunde.

Piesa a fost compusă si produsa de către artist şi echipa TommoProduction, iar clipul a fost filmat şi regizat de mult titratul Alex Ceauşu.

Student la medicina dentară, tânărul cântăreţ spune că se regăseşte foarte bine în melodia lansată, iar pasul spre o carieră de succes a fost deja făcut.

“Anul trecut am participat la X-Factor, unde am avut o foarte bună priză la public, nu neapărat cu scopul de a câştiga concursul, cât cu scopul de a mă face remarcat la un nivel mult mai mare. După experienţa show-ului, am avut norocul de a începe colaborarea cu TommoProduction, o echipă minunată care crede în potenţialul meu şi îmi oferă libertatea artistică, de care am nevoie pentru a mă dezvolta. Cu siguranţă, împreună, vom atinge performanţa la care visez de mult timp. Povestea primului meu single reflectă iubirea şi puterea cu care te loveşte brusc, de aici şi metafora “shot me down with your love”. Este o temă în care sunt sigur că toată lumea se va regăsi cu uşurinţă. “

Klyde abordează un stil diferit faţă de popcornul cu care ne-am obişnuit cu toţii, şi face muzica aşa cum ii dicteaza inima. Este talentat, sexy, carismatic şi pregătit pentru a lua cu asalt industria muzicală de la noi şi nu numai.

Klyde îşi aşteaptă fanii cu un Like, pe pagina lui oficială www.facebook.com/klydeofficial !

fostul concurent x factor, claudiu nerghes, lansează "shot me down"

Ultima oră

Comentariul meu