conferințe pentru liceenii destepți

De luni, 31 martie 2014, liceenii si studentii din Sibiu sunt asteptati la Conferintele practice BookLand Evolution, un proiect cultural inovator GRATUIT care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.
Conferintele se vor desfasura de luni pana vineri (31 martie-4 aprilie), in intervalul orar 18:00-20:00, la Biblioteca Judeteana Astra din Sibiu si vor aduce pe scena, in fiecare seara, profesionisti consacrati: Constantin Chiriac, Marius Smarandoiu, Aura Serea, Razvan Pop, Andrei Barbu, Acs Tibor, Teodor Tulpan, Tudor Popa, Doriana Taut, Dorin-Adrian Herban, Radu Vancu. Joi, 3 Aprilie, reprezentantii Romanian Business Leaders ii vor initia pe tineri in lumea antreprenoriatului.

Chiar daca traim intr-o lume a informatiei, asa cum se spune, fiind mai mereu inconjurati de dispozitive care ne permit acces rapid la internet si la viata pe retelele sociale, consider ca tinerii din ziua de azi, si mai ales liceenii, nu au o viziune clara a ceea ce vor sa faca in viata, nu au setate niste obiective, iar alegerea studiilor superioare nu se face in cunostinta de cauza. Vreau sa contribui in a oferi o directie tinerilor care participa la acest eveniment”, a marturisit Acs Tibor (Foto jos)

conferințe pentru liceenii destepți

Ultima oră

Comentariul meu