trei fotbaliști sibieni chemați la selecționatele regionale. iata cine sunt!

Dupa trialul de selectie ce a avut loc la Timisoara la Baza Sportiva „Dan Paltinisanu”, trei jucatori de la Interstar Sibiu si unul de la CSS Soimii au intrat in vizorul antrenorilor zonali, care i-au convocat pentru urmatoarea actiune ce se va desfasura pe data de 1 aprilie la Arad.

Reamintim ca Sibiul a avut sase jucatori de la clubul Interstar si trei de la CSS Soimii in lotul de 15 jucatori selectati din judetele: Sibiu, Alba si Mehedinti. Aceasta selectionata a jucat impotriva selectionatei judetului Arad. Dupa acest meci, au jucat selectionatele judetelor Hunedoara, Caras Severin impotriva selectionatei Timis.

Baila Raul-portar, Razvan Lungu -fundas, Scarlat Carlos -fundas, Bordean Paul-fundas, Lascu Andrei-mijlocas si Doda Andrei-atacant ,(toti de la Interstar Sibiu) au fost cei care au evoluat ieri la Timisoara alaturi de alti trei juniori de la clubul CSS Soimii, pregatiti de Alin Marcu: Darius Candea-mijlocas, Dragos Bradu -mijlocas si Angel Baumann-portar,

„Sunt incantat sa constat ca printre cei 20 se regasesc si trei jucatori ai clubului nostru. Munca lor de pina acum incepe sa isi arate roadele. Din cei noua copii ce au reprezentat Sibiul la Timisoara, patru vor merge mai departe. Stiam ca nu ne vom face de minune si ne vom ridica la nivelul cerut . Imi doresc ca ei sa treaca si de aceasta ultima etapa ,care duce la Mogosoaia. Felicitari tuturor , inclusiv celor care nu merg mai departe, desi jocul lor a fost unul deosebit, reprezentandu-ne cu cinste la acest eveniment fotbalistic juvenil.”a declarat Daniel Muresan, antrenor la FC Interstar Sibiu.

Cei trei jucatori de la FC Interstar Sibiu sunt: Scarlat Carlos si Doda Andrei de la grupa 2000 pregatita de Daniel Murasan si Lascu Andrei de la grupa 1999 pregatita de Marian Margarit. Lor li se adauga Angel Baumann de la CSS  Soimii, pregatit de Alin Marcu.

Ultima oră

Comentariul meu