csu sibiu are mari probleme de lot înainte de meciul de la tg. mureș

CSU Atlassib Sibiu se confruntă în aceste zile cu probleme de lot din cauza accidentărilor apărute după meciul pierdut în etapa trecută cu 70-55, la Ploiești, anunta csusibiu.ro.

Antrenorul Miodrag Perisic nu a putut conta deloc la antrenamentele din această săptămână pe doi dintre jucătorii de bază ai echipei.

Problemele medicale au apărut după meciul jucat la Ploiești, acolo unde echipa noastră a fost învinsă de campioana en-titre.

Robert Sarovic are o contuzie la un picior. El este suspect de o contractură muculară puternică și nu a făcut niciun antrenament până joi. Chiar dacă starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, jucătorul resimte dureri și nu poate să participe la ședintele de pregătire.

Un alt jucător important, sârbul Milos Bojovic, a suferit o accidentare la Ploiești. El a primit o lovitură în figură și i s-au pus trei copci la buza afectată. ”Bojovic are dureri. El nu s-a antrenat deloc pentru a se reface rana suferită”, a explicat Horațiu Floca, director sportiv la CSU Atlassib Sibiu.

Echipa noastră pleacă vineri după amiază spre Tg. Mureș, acolo unde sâmbătă de la ora 20.00, va evolua împotriva echipei locale.

Meciul este transmis pe canalul Digi Sport.

sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu