faci sex? află care sunt cei mai fericiți oameni de pe planetă
Sexul este bun pentru corpul nostru, dar beneficiile depind de frecvența cu care ne bucurăm de el. Află de ce e bine să avem relatii sexuale potrivit studiilor medicale.

Sex o dată pe săptămână – bun pentru greutate
Sexul face creierul să secrete oxitocină, care ajută la un somn profund. Știi ce înseamnă asta? Cu cât somnul este mai profund, mai multe calorii se ard. De aceea dacă faci sex odată pe săptămâni, vei scădea în greutate. Somnul sănătos reglează hormonii foamei și nu vei mai mânca mau mult decât corpul tău are nevoie.
Sex de două ori pe săptămână – bun pentru imunitate
Cuplurile care fac sex de două ori pe săptămână au cu 30 la sută mai multe proteine imunoglobuline, care protejează de anumite boli. Cercetătorii cred că efectele bunei dispozitii de după sex sunt foarte importante pentru a ne menține tonici și sănătoși.

Sex de trei ori pe săptămânămult mai bine pentru inima ta
Sexul imbunătățește ritmul cardiac și circulația sângelui. Cuplurile care fac sex de trei ori pe săptămână prezintă un risc mai scăzut de a suferi un infarct. Dacă vreunul dintre voi are probleme cu inima, mai intai consulta medicul și apoi treceți în dormitor, dar nu pentru somn. Somnul profund…după.

Sex de patru ori pe săptămână – pielea ta intinerește
Cei care fac sex de patru ori pe săptămână arată cu cel puțin șapte ani mai tineri decât cei care fac amor doar o dată pe săptămână. Motivul? Sexul produce hormoni de creștere care nu doar elimină grăsimea, dar întineresc și pielea.

Sex de cinci ori pe săptămână – ești mai puternic și plin de optimism
Sexul este asociat de sexologi cu energia, concentrarea și optimismul. Așa că atunci când trece multă vreme fără să faci sex, ești mai prost dispus, mai pesimist și rezultatele la muncă nu sunt cele așteptate.

Sex de șase ori pe săptămână – beneficiar e creierul tău
Cuplurile care fac sex de șase ori pe săptămână tind să fie mai inteligente, conexiunile cerebrale se realizeaza mai repede. Când facem sex, circulația sângelul se îmbunătățește și se eliberează hormoni care dau un impuls capacităților intelectuale. Sexul ajută chiar și la crearea de noi neuroni.

Sex de șapte ori pe săptămână = fericire. Există așa ceva?

Ei bine, dacă se întâmplă asta în viața de cuplu, beneficiile sunt incomensurabile.
Sexul regulat reduce anxietatea și produce endorfine, cele care de vor face una dintre persoanele cele mai fericite ;i mai sănătoase de pe planetă, asta bineînțeles dacă se asociază cu o alimentație non toxică, cât mai puțin procesată.

Ultima oră

Comentariul meu