vedeta nicolle stănese, mesaj emoționant la aflarea veștii că antena 1 sibiu se închide

Actuala vedetă a TVR-ului și fostă angajată la Antena 1 Sibiu, a transmis astăzi un mesaj emoționant petru foștii colegi de la Antena 1 Sibiu. Nicolle a debutat în televizune, chiar la această stație locală.

Prezentatoarea Eurovisionului din acest an și cea care este considerată noua Andreea Marin a Televiziunii Române, a postat astăzi pe pagina sa de FB un mesaj emoționant pentru cei cu care a lucrat la Antena 1 Sibiu.

Nicolle este tristă că stația locală se va închide din data  de 15 aprilie, după cum site-ul nostru a anunțat deja de luni.

CITITI SI: Se inchide Antena 1 Sibiu. Uite de ce!

”Pentru mine au fost aproape 7 ani, pentru altii 10, 12 si mai multi. Ieri, am primit oficial vestea ca Antena1Sibiu, va mai emite doar pana pe data de 15 aprilie. Am un mare regret in suflet, pentru ca am lasat acolo profesionisti care nu trebuie sa se piarda pe alte posturi, in alte domenii. Sunt oameni minunati, datorita carora sunt eu azi, asa cum sunt. De la unii am furat meserie, altii si-au rupt din timpul lor si m-au invatat! Le multumesc tuturor si pastrez acea perioada in sufletul meu, pentru totdeauna!”, spune Nicolle Stănese.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu